Farkkumekko pitsisin yksityiskohdin

Polviin ulottuva farkkumekko pitsisillä yksityiskohdilla 139€

Millainen on Sinun unelmiesi farkkumekko?

Kestävästä kierrätysfarkusta valmistetut farkkumekot ovat varsinaisia katseenkääntäjiä! Farkkumekkomme ovat naisellisia ja sopivat kaikille vartaloille. Myymälästämme Jyväskylästä löydät valmiita mekko- ja tunikamalleja 3XS-5XL koossa, joita voit tulla sovittamaan. Valmistamme myös mekot ja tunikat mittojen mukaan, niin saat varmasti itsellesi istuvan ja kauniin vaatteen valitsemillasi yksityiskohdilla.

Kierrätysfarkusta valmistetut mekot ovat persoonallisia ja kestäviä
Mekot ovat muokattavissa myöhemmin tarpeen mukaan; voimme esimerkiksi kaventaa tai leventää mekkoja tai muokata helman pituutta. Farkkumekosta voidaan tyylitellä juuri sinun makuun sopiva esim. rouheilla vetoketjuilla tai taskuilla. Vai olisivatko hempeät pitsiyksityiskohdat tai röyhelöhelma enemmän makuusi? Suunnitellaan yhdessä sinulle farkkumekko!

Varaa aika suunnitteluun ja sovitteluun
Varaa kalenteriisi sopiva aika farkkumekon tai -tunikan suunnitteluun ompelimo@farkkusauma.fi. Varaamalla ajan takaamme rauhallisen hetken mittojen ottoa varten ja pääset kiireettömästi tutkimaan värivaihtoehtoja ja päättämään yksityiskohdista. Varaamalla ajan voit myös rauhassa tutustua valikoimaan ja sovittaa erilaisia malleja. Varausajan päätteeksi saat tilauksesi maksuohjeet, ja maksusuorituksen jälkeen aloitamme yksilöllisen farkkumekkosi valmistamisen.

Voinko tilata minulle sopivan farkkumekon etänä?
Sekin onnistuu! Lähetä meille sähköpostia ompelimo@farkkusauma.fi tai lähetä viesti. Kuvaile millaista farkkumekkoa tai -tunikaa toivoisit ja millaisia väri- tai yksityiskohtatoiveita sinulla on. Mittatietoja varten sinun tulisi mitata rinnanympärys, vyötärönympärys, lantion ympärys ja ilmoittaa mekon mitta olkasaumasta helmaan.

Farkkumekkojen hinta koostuu perushinnasta 129€, jonka lisäksi veloitamme yksityiskohtien mukaan lisämaksun. Yksityiskohtia voivat olla muun muassa pitsit, taskut, vetoketjut tai brodeeraukset. Ostaja vastaa tarvittavista lähetyskuluista. Valmiin tuotteen voi myös noutaa Jyväskylän myymälästä. Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta, ellei tuotteessa ole selkeä valmistusvirhe.

 

Farkkusaumassa tehdään tilaa keväälle ja uusille tuulille:

Helmikuun ajan kaikki valmiit farkkuliivit, -mekot ja liivimekot -30% !

Farkkumekko pitsisin yksityiskohdin