0505844923 Vapaaherrantie 2, 40100 JKL (Ma-pe 10-17, la 10-13 - heinäkuussa la suljettu) ompelimo@farkkusauma.fi
Liivimekko

O-ou, mikä nainen!

Silloin kun lahkeet olivat leveät ja kesäillan tansseissa soi Markku Aron hitit ja  ylläsi oli vaatekaappisi kaunein mekko…  Muistatko sen tunteen?

Saman tunteen voit saada farkkumekolla, joka istuu hyvin ja tuo esiin parhaat puolesi. Kaikilla meillä tulisi olla farkkumekko, joka saa meidät tuntemaan itsemme upeaksi kotisohvalla tai linnanjuhlissa! Oman luottomekkosi voit asustaa sopimaan tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Kierrätysfarkusta valmistetut mekot ovat persoonallisia ja kestäviä. Mekot ovat muokattavissa myöhemmin tarpeen mukaan; voimme esimerkiksi kaventaa tai leventää mekkoja tai muokata helman pituutta ja lisätä yksityiskohtia.

Myymälässämme Jyväskylässä on valmiita mekko- ja tunikamalleja koossa 3XS-5XL, reilu mitoitus. Valmistamme niitä myös mittojen mukaan, niin saat varmasti itsellesi istuvan ja kauniin vaatteen valitsemillasi yksityiskohdilla. Mekko tyylitellään juuri sinun makuusi sopivaksi esimerkiksi rouheilla vetoketjuilla tai taskuilla. Vai olisivatko hempeät pitsiyksityiskohdat tai röyhelöhelma enemmän makuusi?

 

Tehdäänkö sinulle unelmiesi farkkumekko?
Kestävästä kierrätysfarkusta valmistetut nostalgiset farkkumekot ovat varsinaisia katseenkääntäjiä! Farkkumekkomme ovat naisellisia ja sopivat kaikille vartaloille.

Varaa itsellesi sopiva aika farkkumekon tai -tunikan suunnitteluun sähköpostilla ompelimo@farkkusauma.fi. Varaamalla ajan takaamme rauhallisen hetken mittojen ottoa varten ja pääset kiireettömästi tutkimaan värivaihtoehtoja ja päättämään yksityiskohdista. 

Farkkumekot alk. 99€ , jonka lisäksi veloitamme yksityiskohtien mukaan lisämaksun. Yksityiskohtia voivat olla muun muassa pitsit, vetoketjut tai brodeeraukset. Taskut sisältyvät aina hintaan. Ostaja vastaa tarvittavista lähetyskuluista. Valmiin tuotteen voi myös noutaa Jyväskylän myymälästä. Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta, ellei tuotteessa ole selkeä valmistusvirhe.

”En osannut valita kumman mekon ottaisin, joten ostin molemmat!” -Muisto messuilta