0505844923 Vapaaherrantie 2, 40100 JKL (Ma-pe 10-17, la 10-13 - heinäkuussa la suljettu) ompelimo@farkkusauma.fi

Yhdetkään farkut eivät kuulu kaatopaikalle

 

Yksilölliset farkkutuotteemme valmistetaan ekologisesti kierrätysfarkusta. Materiaalina kierrätysfarkku on erinomainen; tuotteet ovat miellyttävän pehmeitä ja ne kestävät hyvin pesua. Jokainen kierrätysfarkusta tehty tuote on omanlaisensa, sillä farkuissa on erilaisia yksityiskohtia ja sävyeroja.

Materiaalina kierrätysfarkku sopii mitä moninasimpiin käyttötarkoituksiin. Farkusta voidaan valmistaa tyynynpäällisiä, päiväpeittoja, rukkasia, asusteita, patalappuja – vain mielikuvitus on rajana!

Myymälästämme löydät runsaan valikoiman valmiita farkkutuotteita ja farkkuliivejä ja -mekkoja koossa 3XS-5XL, pienen kangasvalikoiman sekä ompelutarvikkeita. Tervetuloa tutustumaan!

 

 

 

 Kauniit ja istuvat farkkumekot kääntävät katseet!

 

 

 

 

Persoonalliset farkkuliivit miehille ja naisille puetaan festareille, vapaa-aikaan ja arkeen

Kierrätysfarkusta valmistetut päiväpeitteet ovat persoonallisia ja ”ikuisia”

Uniikki ja kestävä päiväpeite farkusta

Kierrätysfarkusta voidaan valmistaa myös persoonallisia päiväpeittoja, jotka kestävät käytössä pitkään! Farkku ei sähköisty ja se on helppo puistella tai pestä puhtaaksi. Farkkuinen päiväpeite on materiaaliltaan melko painava, joten se ei luisu paikaltaan kovin helposti.

Vanhat farkut heräävät eloon käsissämme

Kierrätysfarkusta valmistuvat kestävät päälliset tuoleihin ja sohviin, näyttävät verhot ikkuinoihisi ja sievät koristetyynynpäälliset. Jokainen tuote on uniikki, sillä farkuissa on erilaisia yksityiskohtia ja sävyeroja. Haluamme pidentää farkun elinkaarta luomalla uusia tuotteita ja uudistamalla vanhoja käyttötavaroita

Tervetuloa meille ompelupulmasi kanssa!

Meillä korjautat näppärästi revenneet saumat ja taskut, vaihdatat takkiin uuden vetoketjun ja lyhennytät housujen lahkeet. Ompelimossamme hoituvat vaatteiden ja kodintekstiilien korjausompelut – myös työvaatteiden haastavat vetoketjut ja muut korjaukset! Meiltä voit tilata oman näköisesi tai -kokoisesi vaatteen tai kodintekstiilin myös mittatilauksena.

 

Korjausompelimo Jyväskylässä