0505844923 Vapaaherrantie 2, 40100 JKL (Ma-pe 10-17, la 10-13 - heinäkuussa la suljettu) ompelimo@farkkusauma.fi

Näissä rukkasissa ei näpit jäädy!

Lämpimät rukkaset kierrätysfarkusta

Jokainen farkkurukkaspari on yksilöllinen. Erilaiset koristetikkaukset, taskut ja napit tekevät rukkasista persoonalliset ja käytännölliset.

Isot-talvirukkaset-kierrätysfarkusta

Nämä jättirukkaset ovat rystysien kohdalta 19cm leveät. Näissä rukkasissa on lämmikkeenä aitoa lammasta.

Farkkurukkaset-Vuorensaku_guitars

Ihana, tyytyväisen asiakkaan julkaisema kuva: @vuorensaku_guitars

Ihana, tyytyväisen asiakkaan julkaisema kuva: @vuorensaku_guitars

Nämä jättirukkaset ovat rystysien kohdalta 19cm leveät. Erikoissuuria rukkasia tarvitaan jos sinulla on iso käsi, tarvitset helpon lämmikkeen esim. pilkillä tai kädessäsi on kipsi tai sinulla on heikko ääreisverenkierto

Jokainen farkkurukkaspari on yksilöllinen. Erilaiset koristetikkaukset, taskut ja napit tekevät rukkasista persoonalliset ja käytännölliset.

Haluaisitko vihdoin käsineet, jotka pitävät sormet lämpöisinä? Nämä miehille, naisille ja lapsille sopivat trendikkäät farkkurukkaset suojaavat myöhäissyksyn viimalta, kestävät lumileikit ja lämmittävät metsästyspassissa istuessa.

Perusfarkunsiniset farkkurukkaset

Tummansininen

Harmahtavat farkkurukkaset

Harmahtava

Vaaleansiniset farkkurukkaset

Vaaleansininen

Valkoiset farkkurukkaset

Valkoinen

Mustat tai tummanharmaat farkkurukkaset

Musta/tummanharmaa

Tilaa kestävät ja lämpimät farkkurukkaset omilla mitoillasi

Myymälässämme on runsas valikoima valmiita rukkasia, mutta valmistamme myös mittatilausrukkasia. Ilmoittamalla kätesi mitat, saat taatusti sopivat talvihanskat. Rukkasten päällinen on kierrätysfarkkua ja kämmenosa käytettyä nahkatakkia. Vuori on valkoista teddykarvaa.


Mittatilausrukkaset 49,00 €
Turkis- tai lammasvuori +10,00€
Vauvojen rukkaset ilman peukaloa 20,00€
Vetoketju- tai nappikiinnitys, tai erikoiskuvio tms á 5,00 €
Toimituskulu Matkahuollon kautta on  6,90 € 

Perusvärit:

  • tummansininen
  • harmahtava
  • vaaleansininen
  • valkoinen
  • musta/tummanharmaa

Kämmenosan nahkan väri on pääsääntöisesti musta. Väritoivomuksia rukkasten päälliosan ja kämmenosan osalta toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Farkkurukkasten tilausohje

Jos et halua enää palelluttaa sormiasi, tule sovittamaan rukkasia myymäläämme Jyväskylään tai seuraa  kun ilmoittelemme markkinoista tai muista tapahtumista. Halutessasi valmistamme sinulle sopivat rukkaset mittojen mukaan, ohjeet löydät alta. 

Ilmoita kuvan ohjeiden mukaisesti kätesi mitat ja väritoiveesi. (Esimerkit väreistä näet yllä ja mittausohjeen tilauslomakkeen alla) Ilmoita meille todelliset mitat (sormen mitta kynnen kanssa), me lisäämme tarvittavat väljyydet. Ilmoita lisätiedoissa yksityiskohtatoiveesi tai lisärukkasten tiedot, jos tilaat useammat.

Tilauksen lähettämisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi.  Toimituskulu on 6,90€ Matkahuollon kautta, saat jopa kolmet rukkaset samaan pakettiin. Kun maksu näkyy tilillämme (FI17 5290 0220 1227 49), toimitamme tilauksen 2 viikon sisällä.  

Palautusoikeutta ei ole, ellei tuotteessa ole selkeä valmistus- tai mittavirhe.

Vaihtomahdollisuus myymälässä Jyväskylässä sopimuksen mukaan, jos rukkaset yhdistävä ”siima” on paikoillaan ja tuotelappua ei ole irrotettu.

Kysymykset & palautteet ompelimo@farkkusauma.fi / 050 5844 923

Tilaus on sitova. Tilatessaan tuotteet asiakas vahvistaa, että on tutustunut toimitusehtoihimme.

 

 

Jyväskylän myymälässämme Vapaaherrantiellä on runsas valikoima valmiita farkkurukkasia. Perusrukkaset ovat 45,00e.  Vauvojen rukkaset (ilman peukaloa) 20,00e.

 

 

Näissä rukkasissa ei ole ranteessa kuminauhaa. Pukeminen on silloin helpompaa, jos käsi on esim. halvaantunut tai toimintakyky muuten rajoittunut.

 

 

 

 

 

 

Näiden jättirukkasten leveys rystysten kohdalla on 19cm. Erikoissuuria rukkasia tarvitaan jos sinulla on iso käsi, tarvitset helpon lämmikkeen esim. pilkillä tai kädessäsi on kipsi tai sinulla on heikko ääreisverenkierto. Näissä yksittäisrukkasissa on lämmikkeenä aitoa lammasta. Hinta 59,00€.

    Farkkurukkasten-tilauslomake (katso kuva alta)

    Käden mittaus kuvan ohjeiden mukaisesti