0505844923 Vapaaherrantie 2, 40100 JKL (Ma-pe 10-17, la 10-13 - heinäkuussa la suljettu) ompelimo@farkkusauma.fi

Saisiko olla ripaus persoonallisuutta sisustukseen?

 

Mahtuisiko kotiisi rouhea ja kestävä päiväpeitto? Vai rakastatko hempeitä pitsiyksityiskohtia, jolloin sisustustyynyjen päällisistä voisi löytyä sinulle sopiva. Farkusta valmistetut verhot kehystäisivät kauniisti ikkunasi ja ruoanlaitossa käyttäisit Farkkusauman patakintaita ja patalappuja. 

Farkku taipuu erinomaisesti sisustustuotteisiin ja käyttötavaroihin kestävyytensä ja monipuolisuutensa ansiosta. Materiaalina kierrätysfarkku on erinomainen; tuotteet ovat miellyttävän pehmeitä ja ne kestävät hyvin pesua ja puistelua. Lemmikkien karvat eivät tartu helposti, koska farkku ei ole sähköistyvä materiaali. Jokainen kierrätysfarkusta tehty tuote on omanlaisensa, sillä farkuissa on erilaisia yksityiskohtia ja sävyeroja. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanhoille farkuille uusi elämä

Yksilölliset, nostalgiset farkkutuotteemme valmistetaan ekologisesti kierrätysfarkusta. Materiaalina kierrätysfarkku on erinomainen; tuotteet ovat miellyttävän pehmeitä ja ne kestävät hyvin pesua. Jokainen kierrätysfarkusta tehty tuote on omanlaisensa, sillä farkuissa on erilaisia yksityiskohtia ja sävyeroja. 

Myymälässämme Jyväskylässä on useita valmiita farkkutuotteita, mutta voimme suunnitella myös toiveidesi mukaisen tuotteen. Farkkutuotteissa vain mielikuvitus on rajana! Olemme luoneet kierrätysfarkusta mekkojen ja liivien lisäksi muun muassa tyynynpäällisiä, istuimien päällisiä, päiväpeittoja, rukkasia, asusteita ja patalappuja. Suomessa suunniteltu ja valmistettu kierrätysfarkkutuote on ekologinen valinta. Tehdään kestävästä kehityksestä meidän kaikkien juttu!

Farkkukankaasta valmistettu kappaverho
Päiväpeitto farkusta - hapsullinen

Tällä peitteellä voi pötkötellä karvainenkin kissa!

Kierrätysfarkusta valmistettu päiväpeitto on uniikki ja taatusti kestävä valinta. Farkku ei sähköisty ja se on helppo puistella ja pestä, joten se soveltuu hyvin myös lemmikkitalouksiin. Farkku on melko painavaa materiaalia, joten sängynpeite ei luisu helposti sängyn päältä. Farkkupeitteen voi valmistaa siten, että päällipuoli on sileä eli saumat on päällitikattu. Kuvassa näkyvä rouheisempi tyyli on saatu aikaan ompelemalla saumavarat päällipuolelle. Päälle jäävät saumavarojen “hapsut” vain paranevat pesusta toiseen. Perussinisen päiväpeitteen hinta on  70€ + sängyn leveys. Esimerkkinä: 120cm sänkyyn farkkupeite maksaa 190€ 

Farkkupäiväpeite 80cm leveään sänkyyn 150,00€

Farkkupäiväpeite 120cm leveään sänkyyn 190,00€

Farkkupäiväpeite 160cm leveään sänkyyn 230,00€

Voit toivoa eri väristä farkkua tai taskuja tai muita yksityiskohtia lisähintaan.

 

 

Rock on rajaton riemu!

Sisustuksen lisäksi farkku soveltuu materiaaliksi vaikka mihin muuhun! Kestävyytensä ansiosta farkusta voidaan valmistaa työvaatteita, työkaluille oma suojapussukka, sohvan ja muiden istuinten päällisiä ja peitteitä. Farkuissa on laaja sinisen sävyn kirjo ja luonnollisesti myös muita värejä löytyy. Yksityiskohdilla leikittelemällä saadaan aikaan uniikkeja ja persoonallisia tyynynpäällisiä, essuja, seinävaatteita, kasseja, kässäpusseja ja talvimyssyjä.

Älä jää ideasi kanssa yksin, teemme farkusta melkein mitä vaan!

Lämpimät farkkurukkaset pitävät pakkasen ja viiman loitolla

 

Asiakkaalle valmistettiin työkaluille kestävä säilytyspussukka toiveiden mukaisesti

 

 

 

 

Farkkukankainen söpö hiuspanta viimeistelee lookin!

 

Talvisin myymälässämme on myynnissä mummoenergialla tuotettuja neuletuotteita.

 

 

Kierrätysfarkusta valmistettu talvilakki pitää korvat lämpöisinä. Nallekorvainen asiakas oli varsin tyytyväinen mittatilauslakkiinsa.

Kässäpussiin sujautat kätevästi keskeneräisen käsityön. 

 

Koonsa puolesta pussukkaa voi hyödyntää myös säilytyspussina leluille, pientavaroille tai vaikka kylppärissä hiustenlaittotuotteille

 

Pienessä farkkukukkarossa mukana kulkevat niin kolikot kuin mukana kulkevat kosmetiikkatuotteet. Vai mitä sinä sujauttaisit pussukkaan?