0505844923 Vapaaherrantie 2, 40100 JKL (Ma-pe 10-17, la 10-13 - heinäkuussa la suljettu) ompelimo@farkkusauma.fi

 Farkkuliivi on varma valinta kaupungille, bileisiin, arkikäyttöön…

Harva vaate on niin monikäyttöinen kuin farkkuliivi! Vain asusteita ja alla olevia vaatteita vaihtamalla vaihdat työlookin sopimaan illan rientoihin

Farkkuliivi
Farkkuliivi pitsiyksityiskohdilla
Farkkuliivit-miehille-ja-naisille179

Vaatekaapin kulmakivenä monipuolinen farkkuliivi

Farkkuliivejä voi muokata loputtomasti tyylisi mukaisesti lisäämällä liiviin erilaisia yksityiskohtia kuten brodeerauksia, nahkaa ja niittejä tai ompelemalla niihin kangasmerkkejä. Myymälässämme on valmiina farkkuliivejä koossa 3XS-5XL. Voimme tarvittaessa myös toteuttaa omannäköisesi liivin juuri Sinun mitoillasi ja muodoillasi. 

 

Perus farkkuliivin hinta on alkaen 79€. Lisähintaan liiveihin on mahdollista lisätä pitsiä, brodeerauksia tai toteuttaa liivi erikoismitoituksella. Taskut ja vetoketju kuuluvat aina liivin hintaan.  Liivien toimitusaika on 1-3 viikkoa tilauksesta. Toimitusaikaan vaikuttavat lisämateriaalien käyttö tai lisähintaan hankittavat ominaisuudet ja sovitusten määrä. Voimme myös postittaa tuotteen asiakkaalle, jolloin postikulut lisätään tuotteen hintaan. Farkkuliivit valmistetaan huolellisesti kestämään käyttöä ja annamme vetoketjuille ja saumoille vuoden takuun.

Farkkuliivi