Vanhoille farkuille uusi elämä 

Yksilölliset farkkutuotteemme valmistetaan ekologisesti kierrätysfarkusta. Materiaalina kierrätysfarkku on erinomainen; tuotteet ovat miellyttävän pehmeitä ja ne kestävät hyvin pesua. Jokainen kierrätysfarkusta tehty tuote on omanlaisensa, sillä farkuissa on erilaisia yksityiskohtia ja sävyeroja. 

Myymälässämme Jyväskylässä on näytillä useita valmiita farkkutuotteita, mutta voimme suunnitella myös toiveidesi mukaisen tuotteen. Farkkutuotteissa vain mielikuvitus on rajana! Olemme luoneet kierrätysfarkusta muun muassa tyynynpäällisiä, istuimien päällisiä, päiväpeittoja, rukkasia, asusteita ja patalappuja. 

Sileäpintainen kierrätysfarkusta valmistettu päiväpeite
Kierrätysfarkusta valmistettu rouheisempi päiväpeitto

Kierrätysfarkusta valmistettu päiväpeitto on uniikki ja taatusti kestävä valinta

Farkku ei sähköisty ja se on helppo pestä ja puistella puhtaaksi, joten se soveltuu hyvin myös lemmikkitalouksiin. Farkku on melko painavaa materiaalia, joten sängyn peite ei luisu helposti sängyn päältä. Farkkupeitteen voi valmistaa siten, että päällipuoli on sileä eli saumat on päällitikattu. Kuvassa näkyvä rouheisempi tyyli on saatu aikaan ompelemalla saumavarat päällipuolelle. Päälle jäävät saumavarojen “hapsut” vain paranevat pesusta toiseen. 

Päiväpeitteen hinta on  70€ + sängyn leveys.

Esimerkkinä: 120cm sänkyyn farkkupeite maksaa 190€ 

Voit toivoa eri väristä farkkua tai taskuja tai muita yksityiskohtia 20% lisähintaan.

Omannäköinen sisustus farkkutuotteilla

Kierrätysfarkku taipuu erinomaisesti sisustustuotteisiin. Tuolien ja istuimien päällisenä se on kulutusta kestävä materiaali ja peitteinä ja sohvan suojuksina se on miellyttävän pehmeä ja helppo pestävä ja puisteltava. Farkusta valmistetuilla sisustustyynynpäällisillä on helppo muuttaa kodin ilmettä ja väritoiveita esittäessä saat sisustukseesi sopivat värit. Farkusta voidaan valmistaa mm.  tyynynpäällisiä, peitteitä, sohvan suojuksia ja verhoja. Sisustustuotteiden suunnittelussa vain mielikuvitus on rajana!

SIsustustuotteet kierrätysfarkusta
Farkkutyyny vaaleasta farkusta
Kierrätysfarkusta valmistettu viltti
sisustustyyny valkoine farkku
Farkusta valmistetut verhot
Farkkukankaasta valmistettu kappaverho
Harmaa sohvansuojus farkusta
Farkkukassi
Farkkupäälliset terassikalusteiden pehmusteisiin
Farkkukankainen sisustustyyny
Sisustustyynyt vaaleasta farkusta
Sisustustyynyt pitsiyksityiskohdalla